Sök
den 23 april 2021 ..:: Nyhetsbrev ::.. Registrera  Logga in
 Nyhetsbrev Minimera

Hej!

Vi hoppas ni alla har haft en riktigt lugn, skön och trevlig jul! Här på mälaröarna har vi haft några minusgrader de senast dagarna och till och men en anings snö, men trädgårdsväxterna skulle nog uppskatta ett lite tjockare lager som skydd mot barfrosten.

 

 

En pelargon, två pelargoner, - en hel massa pelargoner och en del annat

Nu har vi uppdaterat webbutiken med sortimentet för 2009. Även i år finns ett flertal nyheter från våra vänner Marjorie Edwards och Cliff Blackman i Australien. Vi är verkligen glada för möjligheten att sprida deras fantastiska pelargoner även här i Sverige. Pelargoner som börjar med namnet Edwards är framtagna av Marjorie och de med ”förnamnet” Lara är Cliffs. Som kuriosa kan vi berätta att Lara är namnet på den by där Cliff bor.

I butiken hittar du också odlingstillbehör, pelargonfröer, palettbladsfröer och vår egen hudvårdsserie, - ERA After Garden.

Läs mer »

 

Hej!

Nu börjar den hektiska julmånaden och de flesta av oss håller väl på och pyntar lite här och där. Pelargonerna får flytta på sig och ge plats åt härliga julblommor på fönsterbrädan. Lite färg och glitter behövs verkligen så här års! Efter förra veckans vinterväder är det åter grått och trist…

 

 

Läs mer »


 Skriv ut   

 Arkiv Nyhetsbrev Minimera

 Skriv ut   

Copyright 2006-2016 ERA Garden   Användarvillkor  Personliga uppgifter