Sök
den 23 april 2021 ..:: Nyhetsbrev ::.. Registrera  Logga in
 Nyhetsbrev Minimera
aug 2

Written by: SuperUser Account
2013-08-02 13:11 

 

 

Hej!

Vilken fantastisk sommar vi har haft, i alla fall i min del av landet. Ännu är det många veckor kvar innan hösten står för dörren.

I växthuset är det nu mycket pyssel med vattning, rensning och förberedelserna för nästa odlingsår har börjar. Nya moderplantor skall stickas och en del gamla plantor som skall sparas till nästa år skall putsas eller klippas ner och planteras om. Frösådderna börjar visa sina första knoppar och blommor och förra årets korsningar genomgår sin första bedömning om de skall få fortsätta sin resa till att eventuellt bli en ny ERAs-sort om några år. Det här är också den tid det finns tid att gå runt och fundera över nya spännande korsningar.

Sticklingarna har blivit omplanterade och de flesta är nu snarare små plantor och blommar för fullt. Nu behöver vi rensa lagret för att göra plats för lite nytt som står på rotningsborden!

20% rabatt på hela sortimentet
 
Klicka på bilden så kommer du till listan med vad som finns tillgängligt eller besök vår web-butik och botanisera bland alla härliga pelargoner.

 www.eragarden.se

Semesterstängt i växthuset utom måndagar efter överenskommelse.

Vi skickar måndagar hela sommaren

 

 

Fortsatt glad sommar önskar vi på ERA Garden

 

Tags:

  

 Arkiv Nyhetsbrev Minimera

 Skriv ut   

Copyright 2006-2016 ERA Garden   Användarvillkor  Personliga uppgifter